fredag 25 september 2009

Jag funderade länge.

SKAM DEN SOM GER SIG... NU ÄR DET FIXAT NU KAN JAG BLOGGA FRÅN MOBILEN...
HA EN BRA DAG OCH HELG FÖR ER SOM ÄR LEDIGA EN ANNAN STACKARE MÅSTE JOBBA... MEN INNAN DESS.. ÄVENTYR!!!!KANSKE BERÄTTAR JAG SENARE...


fikirfikirfikirfikirtensiontensiontensiontensiontension

4 kommentarer:

japp sa...

Hejhej.. trist..men duu..jag jobbar nästa helg, å helgen efter.. då är väl du kanske ledig.. så det jämnar ut sig då va..hehe.

Joo, det är ju som sagt ägarfel i de flesta fallen... sällan som en hund är så sjuk å anfaller.
Trist åt båda parterna.. den hunden är såå otroligt fin annars.. men dock i helt FEL händer.. för vaktig.
Då man får varningar, VARFÖR inte ta de på allvar... INGA hundar ska vara lösa, tycker jag, spelar ingen roll på storlek eller snäll, aggressiv... för man får ALDRIG lita på sin hund till 100%... nee.. de är hundar, de har drifter, å allt händer såå snabbt.
Jag skulle ALDRIG säga att... "mina hundar skulle aldrig"!!!

"för då är jag helt ute å cyklar.."

Tack, så nu ligger jag ute i skåne-nätet me.. inte illa.. jag har ju min halva släkt där nere.. i dina trakter.. från västra till östra, från norra till södra skåne.. de är utspridda..jag älskar skåneland..fina skåne.

Nee, nu ska jag vila lite efter nattens jobb.. kram på dej, å trevlig jobbhelg. Helén.

Photo by Maria sa...

Grattis.. Duktiga du..

Äventyret måste du ju berätta om.. Inte snällt att göra mig så nyfiken.. ;-)

Kram
Mia

Vitt o Vältummat sa...

Att blogga från mobilen har jag aldrig provat på. Är det inte bökigt?
Hur gör du med bilderna?
Jag var på Jeanettes loppis. Var där vid 11-tiden men jag såg inte dig. Jeanette var ju tyvärr sjuk men hon hade snälla vänner som hjälpte henne. Jag handlade upp mina pengar och kunde köpt mycket mer:-)
Ha det bra
Kram/Åsa

japp sa...

Heij.. japp.. Skåne älskar jag.. halva jag e ju som skånska..hehehe.

Joo, jag kan tänka mej att stress och arb-tiderna kan göra en människa knäpp på olika sätt.. kroppsmässigt åså.. å jag känner ju faktiskt av nattjobbet mer nu.. ändå har jag jobbat natt och skift över huvudtaget sen över 25 år tillbakx.
Menmen.. nog kan de säkert stämma.. trist att man inte har så mycket möjlighet till å ändra mina arb.förhållanden.. får vara gla man har jobb överhuvudtaget..så är de ju nu.

Hoppas du får en superfin jobbhelg.. jag jobbar helg nästa å där nästa helg.. usch.. tungt.. men så e de ju. Ha de bra..kram på dej. Helén.