torsdag 4 mars 2010

Nä.......

ingen sovmorgon här inte.. 05 vaknade de lilla livet som just nu är allt annat än kul...
hon kan vara ute i trädgården eller på tur och sen gå direkt in och sätta sig och kissa på golvet ...
jag vet inte vad man skall göra ... så fort man lämnar henne själv i hundrummet kissar hon .... hon är jätte busig och väldigt social men med 3 andra hundar som aldrig gjort såå här får man lust att byta tillbaka henne ...;-) nja kanske inte ..
sen är det ju så klart skillnad på raser ... Labradorerna och dom 10 valpar vi haft var bara såååå lugna och mysiga.. Diadora den stora tysken vi har är oxå så lugn nu och har bara enstaka gånger kissat på golvet.. men allt har sin tid .. och just nu sover de lilla yrvädert så då passar jag på att röja... annars skall Ava bara vara med och dammsuga....


5 kommentarer:

Soulsister sa...

Ja, dessa små valpar är fulla av bus o elände men ännu mer av kärlek och tillgivenhet. Ge inte upp, det kommer ta sig ska du se

kram

agnetha sa...

Ja då har du blivit småbarnsmor igen. Synd att det inte finns bjöjor för hundar. *LL*

Photo by Maria sa...

Ja det är som att skaff asmåbarn igen.. Hoppas hon snart lär sig att inne inte är en toalett så du slipper städa var dag..
Du får ta och vila nu i em..

Kram Mia

Moonrose/ Vonneli sa...

En liten krabat full av bus..Det är ett passande det där med kisseriet, mycket jobb men ändå så kul. Det blir ju bara bättre, när hon lärt sig, att kissa... det gör man ute.

Hoppas du fått en lugn stund, ha det gott!
Kram Yvonne

Pixi sa...

Ja det e inte kul när det blir kiss lite här o var ,här hemma tog det blandrastiken 7 månader att bli rumsren o den minsta ett helt år o då kan hon fortfarande hitta på hyss så man vill bara dra av sej håret ,men jag älskar dem ändå!! Hoppas du mår bättre snart !Kram kram=)