måndag 2 november 2009

MÅNDAG MORGON ....

Och huset är äntligen tomt.. ja , jag säger äntligen tomt... det finns inget som är så skönt att få lov att bara vara en måndag morgon .. allra helst när det nu varit en intensiv vecka med lov och sena timmar...Jag kan gå här i min mysdress och pilla och plocka ...sipa på min kaffelatte och elda i brasan... fixa med tvätten och tömma diskmaskinen, rasta mina hundar med långa promenader ..( men inte i dag just i dag då för då blåser dom bort...)men sen när allt är klar och mitt hus skiner som solen..(som tyvärr har blåst bort i dag )
Då längtar jag efter min familj och mina vänner .. de är så tråkigt att gå här ensam dag ut och dag in... visst har jag att göra men jag vill oxå upp på morgonen och åka i väg och jobba komma hem kl 17 .. stressa med maten och i väg och träna.....för sen landa i soffan och säga gud så trött jag är .. kan man lägga sig nu???
Jag hade gärna offrat mina mysiga måndagar för detta...
är du inte klok säger många men jo de är just de jag är.....love

3 kommentarer:

exklusivvardag sa...

Tack för din kommentar! Jo en bearbetning av allt elände är att hitta en egen exklusiv vardag.. Därav min start av webshop. Och vill du får änglarna gärna komma och bo där, där är alltid plats!

kram

Hanna sa...

ja det är inte alltid så lätt det där.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

pysseltanten sa...

Hallojsan vännen...
Upptäckte just nåt mycke konstigt...
I min länklista står att din blogg inte uppdaterats på en vecka...
Såå mysko..
Hmm...tur att man kollar in i af då...=)))
Så du har varit ledig du..
Själv har jag ett sexdagarspass nu...Började med att jobba över i en o en halv timme...=//
Ha en härlig kväll....vi hörs väl på FB...hihi...
Kraamizar Git