söndag 29 november 2009

1:A Advent.



Från vilket håll börjar man tända sin advents stake...???
Det är en evig fråga...

Idag blir det en sväng på Svedala julmarknad...
SEN hem till värmen och dricka glögg
Mysig advent på er....

5 kommentarer:

Jeannette sa...

Hej
Trevligt att träffa dig, Milott och jag är gamla skolkamrater och jag jag blev lite paff när jag insåg att det var min Milott som är hos Jeanette
Jeanettes hus var ju jätte härlig men det kanske inte passar överallt hos mig , men man blir inspirerad. Idag jobbar jag på Lindex mellan 12 och 18 sen hoppas jag att glöggen står på värmning. Ha en bra advent. kramar

Mimmi sa...

Tack för dina goa kommentarer på min blogg. Jag har inte tackat för alla men gör det nu. Jag läser och blir såååå glad varje gång du skriver. TACK! Och ha en fin kväll så här på första advent.

Kram Mimmi

japp sa...

Heeij vännen.. hoppas du haft en fin 1.a advent.. det har vi, om än det varit en hel del å göra, men det har varit såå skoj..vi har piffat lite hemma.

Duu, om de skulle vara så, så kan säkert mamma ta upp en beställning på en pippi-tröja eller så.. hon har gjort det förut, hon är såå duktig, eller snarare BÄST..hehehe.
Nu har hon även gjort äkta lovikka-vantar i julrött åt mej..superfina å varma..jag e såå nöjd.

hoppas marknaden idag var bra.. jag har inte varit iväg på nån marknad eller skyltning.. men jag e nöjd me dagen ändå, nu ska jag jobba på..kram på dej. gonatt. Helén.

New Me sa...

Hej Nettan!
Jo visst, det är Eric´s mamma, det är jag som är New Me. Vad roligt att höra av dig! Jag är tyvärr inte så flitig bloggare just nu men jag läser många och skall lägga till din som en favorit. Hoppas allt är bra med er. Här är allt bara bra.
Hälsa familjen! Kram Maria

exklusivvardag sa...

Lustigt med adventsljusstake... vi har siffror på våra ljus och Anton tyckte det blev roligare om vi ställde de 1-3-2-4... kul va? kram